Start de chat
online

Nog meer zelfbouw

spaar nog meer met andere slimme zelfbouwoplossingen. Wist je dat je als zelfbouwer ook nog andere zaken zelf kan plaatsen met een gelijkaardig concept als Easyroof? Zo kan je eveneens kiezen voor verwarming, ventilatie, elektriciteit, sanitair en hernieuwbare energie in zelfbouw.

Easykit, slimme zelfbouw

Bij Easykit vind je alle duurzame en groene woontechnieken in zelfbouwkit onder één dak: verwarming, ventilatie, elektriciteit, sanitair en hernieuwbare energie. Easykit biedt niet alleen de klassieke systemen aan, maar ook de hernieuwbare oplossingen. Het materiaal en de toestellen zijn van gekende A-merken, Easykit maakt het makkelijk om ze zelf te installeren. Kom langs in één van de 12 toonzalen en bespaar ook meer dan 50% op je technieken.



Alle systemen onder één dak

Bij Easykit kun je terecht voor verwarming, ventilatie, sanitair, afvoerleidingen, elektriciteit en zonnepanelen. Easykit heeft alles onder één dak. Dat heeft heel wat voordelen:

  • Je hebt een partner die met je meedenkt voor het geheel van je woning
  • Je krijgt neutraal advies omdat Easykit niet gebonden is aan 1 merk of 1 techniek
  • Je verschillende installaties zijn op alle vlakken compatibel
  • Je geniet voor alle technieken van dezelfde lage prijs
  • Je spaart transportkosten uit als je verschillende toestellen samen laat leveren
  • Je profiteert ten volle van de technische expertise en dienstverlening van Easykit

Je installeert zelf robuuste, energiezuinige en op maat ontworpen systemen voor verwarming, ventilatie, elektriciteit en sanitair. De toestellen die door Easykit worden geleverd, zijn van gevestigde merken zoals Daikin, Ubbink, Duco, Nico, Thermoduct, Bulex, Henco en ACV.


Een vaste contactpersoon in een sterk team

Easykit werkt met vaste zelfbouwcoaches. Iemand die met je meedenkt en die je op elk moment kunt bellen voor advies en technische hulp. Jouw zelfbouwcoach kent je dossier, is technisch op de hoogte en weet wat je wensen zijn. Zo verlies je geen tijd om telkens opnieuw je verhaal te doen en ben je zeker dat je de juiste informatie krijgt. Je geniet van een persoonlijke begeleiding door ervaren technici in de toonzaal bij jou in de buurt. Met gratis opleidingen, online video's en duidelijke instructieboeken leer je de knepen van het vak.


Garantie voor een optimale werking

De technici van Easykit komen bij je thuis voor hulp bij de installatie, voor de finale controle en indienststelling, en voor periodiek onderhoud. Zo krijgen je toestellen een maximale lange levensduur. De toestellen die door Easykit worden geleverd, zijn van gevestigde merken zoals Daikin, Ubbink, Duco, Nico, Thermoduct, Bulex, Henco en ACV.


Kom langs in één van de 12 Easykit toonzalen

In de Easykit belevingstoonzalen kan je al de verschillende technieken ontdekken.

Wil je weten welke toestellen er op de markt zijn, hoe een regenwaterrecuperatiesysteem werkt of wat het verschil is tussen een klassieke elektrische installatie en een installatie met centrale sturing? Kom dan naar een Easykit toonzaal in je buurt. Daar zie je compleet gemonteerde installaties zoals ze bij jou thuis zouden opgesteld kunnen staan. Je leert door te kijken en vragen te stellen.

Maak vandaag nog je afspraak of kom vrijblijvend langs voor een gesprek met één van de 60 zelfbouwcoaches.

Easykit Slimme Zelfbouw
www.easykit.be